Internet
Internet
Internet
Software
 
Software
Muziek
 
Muziek

Internet

Hieronder vindt u een selectie van websites, webwinkels en online applicaties waar JGJ de afgelopen 30 jaar bij betrokken is geweest.

Persluchtlekkage

0

Informatieve website voor bedrijven die produceren met perslucht. Er wordt aangegeven dat perslucht lekkages een dure zaak zijn en komt met een methodiek om deze structureel inzichtelijk te maken waardoor de lekken gedicht kunnen worden.

Netbed

0

Webwinkel voor slaapkamermeubelen. Complete slaapkamers, maar ook losse bedden, kasten, matrassen en lattenbodems.

By Van Wylick

0

By Van Wylick is een eigenzinnig en breed georiënteerd bureau voor advies, ontwerp en uitvoering van architectuur- en interieurvraagstukken voor de (inter)nationale zakelijke markt.

Ouderenshop

0

Webwinkel voor ouderen met allerhande praktische hulpmiddelen voor in huis en om te zorgen dat men mobiel blijft. Uiteraard mag iedereen hier bestellen, want veel producten kunnen ook voor anderen nuttig zijn, bijvoorbeeld bij ziekte of omdat de producten gewoon handig in gebruik zijn.

Rita Cleuvers - Coaching

0

Deze Duitse website toont de professionele coachingsmoglijkheden die Rita Cleuvers kan bieden.

Zorgatelier Maastricht

0

Zorgatelier Maastricht biedt creatieve dagbesteding voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), om te midden van anderen die in een vergelijkbare situatie zitten, aan de slag te gaan met materiaal, kleur en vorm.

H&H Marktkramen

0

H&H Marktkramen is gespecialiseerd is in de verhuur van allerlei faciliteiten voor evenementen, zoals marktkramen, kersthuisjes, tafels, stoelen, hekken, vloeren en zelfs keukenmaterialen, verwarming en stroomaggregaten.

AC De Paradijsracers

0

De Autocross Club De Paradijsracers opereert vanuit Melderslo in Noord Limburg en is met de ca 100 leden niet alleen zeer actief, maar ook een echte gezellige club.

Vodafone intern webportaal

0

Vodafone gebruikt dit webportaal in enkele landen om projecten voor zakelijke klanten met vaste telefoonverbindingen te beheren.

Work To Do - Webportaal

0

Dit webportaal is gebouwd voor WTD opleidingen dat de opleidingen en examens binnen de Work To Do Group verzorgd.

A.S Creation

0

A.S Creation -het creatieve bedrijf met de haan- bedenkt, ontwerpt en realiseert onderscheidende en toonaangevende communicatieboodschappen. Effectieve reclameuitingen, voor binnen en buiten.

Hans Colbers

0

De gerenommeerde klarinettist Hans Colbers, bekend als solist bij o.m. Residentie orkest, maakt sinds enkele jaren ook mondstukken voor derden. Dankzij zijn ervaring wist hij hierbij meerdere innovaties door te voeren.

Job Education Center - Webportal

0

Via dit webportaal kunnen werkzoekenden reageren op vactures en werkgevers aangeven waar ze behoefte aan hebben. Verder kunnen werkgevers of instanties op verzoek geholpen worden met trainingstrajecten om (potentieel) personeel klaar te stomen voor de arbeidsmarkt of bij te scholen.

Car Cleaning Venlo

0

Bij dit innovatieve bedrijf kun je je auto op een milieuvriendelijk laten wassen.

Chabrié Verpackungstechnik

0

Het Duitse Chabrié ontwikkelt krimpapparaten om met behulp van folie producten veilig te vervoeren en paletten veilig te verpakken.

Art, Bed & Breakfast, Velden

0

Deze Bed & Breakfast in een landelijke omgeving in de buurt van Venlo bevindt zich in een kunstgalerie.

Coenen Interieurinrichting

0

Coenen interieurinrichting is een specialist op het gebied van raamdecoratie, tapijten, zonwering en woonaccessoires.

Arjen Markenstein - Sculpturaal keramist

0

Website van de beeldend kunstenaar Arjen Markenstein.

Ants Technology & Consulting

0

Het bedrijf Ants helpt bedrijven bij het kostenefficiënt inzetten van perslucht in met name productiebedrijven.

Managementconsult.nl

0

Managementconsult.nl levert ondersteuning, op het gebied van HRM, coaching, training en organisatieverandering voor het management tot op operationeel niveau.

De scheidingsjurist

0

De scheidingsjurist helpt bij de zakelijke en financiële afwikkelingen van een scheiding aan de hand van mediation.

De nalatenschapsjurist

0

De nalatenschapsjurist helpt bij het afwikkelen van de nalatenschap op praktisch, financiëel, fiscaal en juridisch gebied.

Steril Safety Products

0

SSP produceert indicatoren voor de medische wereld.

Mont Martre Festival

0

Het Mont Martre Festival biedt kunstenaars de gelegenheid om hun laatste kunstwerken te tonen. Het is tevens een kunstmarkt.

Odd kunstroute

0

Odd staat voor Open Deur Dagen. Een jaarlijkse kunstroute, waarbij kunstenaars en galeries in de omgeving van Venlo de deuren openen voor het kunstminnende publiek.

Galerie Tuur

0

Galerie Tuur presenteert hedendaagse figuratieve en conceptuele kunst. Er worden schilderijen en keramische sculpturen tentoongesteld.

RM Works

0

Website van een jonge onderneming die gespecialiseerd is in uitzenden, detacheren, payrolling en werving en selectie.

Weeshuis Kenia

0

Deze website ondersteunt de activiteiten van de Stichting Kinderen Kenia bij het verzamelen van giften en donaties.

Ans Janssen

0

Kunstenares Ans Janssen presenteert haar betoverende schilderijen op deze website.

Open Space Events

0

Open Space is een werk­conferentie­model dat speciaal ontwikkeld is om uw thema breed in de organisatie of naar buiten toe neer te zetten.

Projecten uit een verder verleden

0

Rabobank

0

In 1997 heeft JGJ de website voor lokale Rabobank vestigingen gerealiseerd.

ID&T - Thunderdome

0

JGJ heeft in 1996 en 1997 mee aan de basis gestaan van deze eerste webwinkel in de Benelux waar men online (met creditcards) kon betalen.

Philips, Barco e.a.

0

Galerie Q

0

Galerie Q was een van de eerste virtuele galeries op het internet. Je kunt eenvoudig en snel door de verschillende zalen lopen en gewenste werken beter bekijkenn.

Paul Seelen Productions

0

Paul Seelen is een schrijver die de geschiedenis van de regio op beeldende wijze in kaart brengt, maar ook veel voor bedrijven werkt en zelfs een eigen uitgeverij heeft.

StudioMix

0

StudioMix combineert bedrijfsadvies en communicatie in één bedrijf. Een bewuste mix. Ze noemen zich dan ook wel een combinicatiebureau.

Bizzip webportaal

0

Een webportaal waar zzp-ers zich kunnen registreren, hun profiel kunnen plaatsen en verder van diverse andere diensten gebruik kunnen maken.

Community webportaal 'Ook Gezond'

0

Een social media achtig webportaal waar aangemelde personen gestimuleerd en ondersteund kunnen worden om ook gezond te leven.

Office Depot

0

Dit Amerikaanse bedrijf is in Europe naast de eigen bedrijfsnaam vooral bekend met het onderdeel Viking Direct.

Office Depot - Viking Direct

0

Naast de introductie van de Viking Direct webwinkel in diverse Europese landen, heeft JGJ hiervoor ook alle operationele online marketing en andere ecommerce activeiten verzorgd en geleid.

Office Depot - BSD

0

Iets eerder had JGJ voor Office Depot ook de webwinkel voor de grotere bedrijven opgezet en geleid.

Office Depot - TechDepot

0

In 2006 heeft JGJ ook aan de basis gestaan van de eerste Europese TechDepot website.

Office Depot - Corporate

0

Verder heeft JGJ ook nog websites gebouwd en onderhouden voor Office Depot, zoals bijvoorbeeld de Europese en Benelux websites met algemene bedrijfsinformatie.

Office Depot - Evenementen

0

Ook diverse websites voor speciale evenementen heeft JGJ voor Office Depot gebouwd, waar deelnemers alle relevante informatie konden vinden en zich konden registreren.

Office Depot - Beurzen

0

Tenslotte heeft JGJ ook de websites voor de regelmatig terugkerende Europese beurzen van Office Depot gemaakt.

Dutch Duck Design

0

Dutch Duck Design is een innovatief en eigentijds designlabel, dat werkt vanuit de filosofie dat design het leven verrijkt, gemakkelijker en mooier maakt.

Discover Turkey By Tour

0

Deze website van Selahattin richt zich met name op de Amerikaanse markt met zijn vele interessante rondleidingen in Istanbul en Turkije.

O'life webwinkel

0

Meertalige webwinkel voor de verkoop van mediterrane producten zoals balsamico en olijfolie.

Bestelstudio

0

Bestelstudio is een webwinkel die games, consoles en accessoires verkoopt. Deze door JGJ bedachte en gebouwde website haalt zelf alle informatie bij leveranciers en importeurs op waarna de website producten, voorraden, en prijzen automatisch aanpast.

Yvonne Rooding - Beeldend kunstenaar

0

Deze website toont de werken van kunstenaar Yvonne Rooding.

Filmhuis

0

Het filmhuis was destijds een belangrijk onderdeel van het Open Ontmoetings Centrum in Perron 55 te Venlo.

StudioMix

0

StudioMix is een bedrijfsadvies- en communicatiebureau, gespecialiseerd in Strategie & Organisatie en Communicatie & Ontwerp.

DDDG

0

Het op de Duitstalige landen gerichte DDDG is een communicatie- en bedrijfsadviesbureau dat door deze combinatie het beste van twee werelden verbindt.

VVV, voetbal in Venlo

0

In de tijd dat er nauwelijks betaalde voetbalclubs met een eigen website waren heeft JGJ de eerste officiële websites voor VVV gebouwd.

Origin - In2net

0

Voor het toenmalige Origin (nu Atos-Origin geheten) maakte JGJ deze website.

Open Coffee Golf Club

0

Open Coffee is een initiatief op LinkedIn, dat ieder jaar ook een golfdag organiseert om nog meer met elkaar te kunnen netwerken.

Aalbers schoonmaakdiensten en artikelen

0

Aalbers richt zich met name op de kleine middenstanders en op particulieren.

Work To Do Group

0

Work To Do Group is een full service organisatie op het gebied van personele dienstverlening en richt zich met name op de bouw, metaal, techniek, logistiek en transport.

Talksroom webportaal

0

Het webportaal biedt bedrijven en organisaties de gelegenheid om vertrouwelijke thema's te bespreken in een eigen ruimte, waarbij bijdragen vertaald en samengevat kunnen worden zoals in een standaard vergadering.

Algemeen Senioren Uitzendbureau

0

Dit is het eerste uitzendbureau in Limburg dat zich speciaal richt op senioren.

Catharina Ramaekers - Grafmonumenten

0

De kunstenaar Catharina Ramaekers creëert persoonlijke gedenktekens voor dierbare overledenen.

Kijk op Venlo

0

Een website ter promotie van de interactieve multimedia cdrom over de stad Venlo.